Дамска мода: Денимът и дънките са на мода през пролет-лято

Дамска мода: Денимът и дънките са на мода през тази година, но не само като ежедневно облекло

През новия сезон пролет-лято на мода за жените ще са не само класическия тип дънки, но и други модели панталони, рокли, якета и елеци.
Не, че дънките са излизали някога от мода, но със сегашните модни трендове можем да се появим с тях на всякъде.Останете винаги стилни, избирайки някои от новите предложения за типове дънки:

Момчешки тип дънки

Тези дънки не са само за момчета разбира се. Те са съчетават в себе си удобство и стил без да бъдат прекалено провиснали и безформени.С тях винаги ще изглеждате чаровно в ежедневието.


Момчешки тип дънки

Панталони от плат деним

Панталоните-дънки от плат деним са стилно произведение достойно за носене на работа.Тези дънки могат да се носят във всеки ден от седмицата.Съчетайте дънкови панталони с украсена отгоре копринена риза. Добавете малко бижута или аксесоар с актуален флорален мотив и служебното облекло вече няма да бъде толкова строго и скучно.

Панталони от плат деним

Дънки в смели цветове

Кой казва, че дънките трябва да бъдат само сини? Всеки знае, че сините дънки са стилни и винаги на мода, но защо да не се отклоним от нормата и да инвестираме в един чифт ярко оцветени дънки.
Червените дънки са едни от най-горещите и актуални цветове, защото известни личности са ги прегърнали. Кейти Холмс, Рейчъл Билсън и Сара Джесика Паркър бяха забелязани да носят супер ярки и о-толкова-шик червени дънки този сезон.
Носете цветните дънки с неутрален цвят тениска, блуза или корсет. Сиво, сметана, бяло и черно, всичко изглежда невероятно, когато е съчетано с ярък оттенък цвят.

Дънки в смели цветове

Дънки с различни мотиви и принтове

Ако искате да се появите някъде с дреха която казва "погледни ме" този тип дънки са точният вариянт за вас. Те могат да варират от симпатични флорални мотиви до смели анималистични принтове. Само трябва да изберете вашият вариант.

Дънки с различни мотиви и принтове

А дънковите якета са отново навсякъде. Те са в традиционният си цвят и могат да се съчетаят със всеки от изброените типове дънки. Дори майките обличат бебетата си в детски дънкови якета за да са в тон.

Дънковите якета

Популярни публикации от този блог

Дамската мода при дългите поли този сезон

Дамска мода и евтини чанти за жени

Модни тенденции - панталонът в дамския гардероб