Мода за жени и модни тенденции при роклите през тази година

Дамска мода и модни тенденции през тази година при роклите. Роклята – хит и през зимата.

актуални дамски рокли


Най-женствената дреха намира място в гардероба на дамите дори и през зимата, въпреки студеното време. Зимната рокля може да бъде дълга до земята, съчетана с ботуши, но не е задължително. Средната дължина до коляното е подходяща за всяка обстановка, дори и за официална. Ако я съчетаете с цветен фигурален чорапогащник и елегантни ботуши със сигурност няма да останете незабелязана. Задължително е да обърнем внимание и на плетените рокли по тялото – тип блузон, а също и леко разкроените наколу модели. Те са подходящи за младите дами и тинейджърките. За тях са подходящи и роклите с висока талия, които се разкрояват още под бюста. Роклите тип балон продължават да бъдат на мода. Последните два модела могат да се ползват като туника или рокля в зависимост с какво са комбинирани – дънки, клин или цветен чорапогащник.

Роклята може да бъде от ефирна материя, плътно трико, плетена или съчетание от финна материя с плетена дантела. Актуалните цветове са черно, сиво, бежово, кафяво и тъмно лилаво и пастелено синьо.

Друга актуална тенденция е съчетаване на сравнително тъмните и пастелени зимни цветове с ярки и цветни аксесоари. Тоалетът ще бъде напълно завършен ако изберете клин, неутрален или пъстър чорапогащник.

За вечерно парти са актуални цветните щампи или мотиви, като материята може да е по-финна, например сатен. Да не забравяме, че и сукманът съчетан с официална риза е идеален вариант за бизнес събиране. А комбиниран ежедневна блуза ще бъде подходящ и през деня.

Надяваме с тези съвети за модата при жените и по специално в този случай с роклите да сме ви полезни. Очаквайте още съвети за новите модни тенденции през тази година за дамски обувки (боти, ботуши), дрехи, палта, панталони, шлифери, поли, бельо (бикини, прашки, сутиени...), чорапогащи, абитуриентски (бални) рокли, бански, аксесоари, чанти, бижута, маникюр, педикюр, маски за лице, прически, коса през новите сезони пролет-лято и есен-зима тази година.

Популярни публикации от този блог

Дамската мода при дългите поли този сезон

Дамска мода и евтини чанти за жени

Дамска мода: Флоралните мотиви са хит през пролетта