Модни тенденции - панталонът в дамския гардероб

Панталонът виси уверено в дамския гардероб и през новата година

Панталонът се утвърди трайно като любима дреха на жените.
Разнообразието от модели и цветове го прави още по-търсен, но как да изберем най-подходящия за нас? Модните дефилета показаха, че през новия сезон пролет-лято отново ще останем верни на панталона. Предлагат се най-различни варианти - актуални са както класическите кройки и едноцветните тъкани, така и нестандартните дължини и платове с ярки цветове.

Широките панталони

Те са сред лидерите в модните тенденции за топлите месеци на новата година и стоят най-добре когато са ушити от гъвкави, ефирни и приятно падащи материи. Позволяват да се носят с по-ниска, по-висока талия или талия точно на мястото си. Ако искате да прикриете широкия си ханш, носете панталони с висока талия почти до бюста.С този тип панталон добре се съчетава завързан на кръста копринен шал вместо строг колан.

Дамска мода при широките панталони


Правите модели

Изберете такъв панталон ако търсите по-делова визия или искате да може да се комбинира според случая.Основното правило тук е да се спази класическия силует - талията си е на мястото, има гайки за колана, джобовете са врязани. Ако сложите сако сте готови за офиса, а ако облечете ефирна риза отивате на романтична среща, а през есента може да съчетаете панталона и с пуловер.

Тесните панталони тип "цигара"

Те са най-придирчивият към фигурата модел, но и с тях се оформя най-дръзкия силует.
Те изискват стройни крака, слаби бедра, тесен ханш и стегнато дупе. Много често моделите тип "цигара" са от стреч деним, еластични материи или лицева кожа. Стоят идеално с прилепнала тениска или блестящ потник според зависи дали отивате в парка или на дискотека. Обувките може да са тип пантофки, с висок ток или ботуши.

Дамска мода при тесните панталони



Цветовете и принтовете

Непременно трябва в гардероба си да имате панталон, който не би посмял да сложи никой мъж, съветват спецовете по дамска мода. Нека да е ярък, цветен и с екзотични принтове. Разбира се традицията изисква да имате и един-два панталона в строгите черен, сив или бежов цвят, разнообразени най-много с райе.

Късите панталони

Късите панталони са перфектият вариант за лятото. Според дължината те стават за плажа, за разходка,а ако са с по-строга кройка и цвят дори и за офиса.

Дамска мода при късите панталони

Популярни публикации от този блог

Дамската мода при дългите поли този сезон

Дамска мода и евтини чанти за жени