Дамска мода: Флоралните мотиви са хит през пролетта

Романтичната визия с флорални мотиви е моден тренд при дамите през следващата пролет

Идва пролетта и вече е време да запълним гардероба си с цветя под формата на щампи, десени и аксесоари. Няма по-женствен принт от флоралния, стои очарователно и на закачливите момичета, и на сериозните дами.Флоралните мотиви не слизат от модните подиуми, защото са любими не само на жените, но и на дизайнерите. Колкото по-пъстра и цветна е визията ни толкова по-добре. Заложете на актуалните мотиви, като съчетаете удобен топ с дънки за ежедневието, ефирна рокля за вечеря или туника за клуб.Флоралният акцент е и в деловото облекло:цвете на ревера на сакото или на бието на блузата-отново класика, но този сезон в по-ярки краски.Идеалната комбинация е едноцветна рокля с флорален жакет или строг топ с пришито цвете на полата или панталона.

дамска мода с флорални мотиви

Цитрусови, виолетови и морски нюанси ще господстват през следващата година, според законодателите в света на хайлайфа, които представиха колекциите си по време на седмицата на модата в Ню Йорк. Цветята ще оформят дрехите и аксесоарите през следващата пролет и лято. Дръзките китки са и в модата при аксесоарите-развихрете фантазията си и се покрийте с цветя от главата до петите. Вие изберете дали ще е шнола в косите, флорален принт бърху чантата, класическо бижу с цветя, цял венец около талията или каишките на обувките.

дамска мода с цитрусови, виолетови и морски нюанси

Виолетовият цвят ще е най-актуален през сезона пролет/лято на тази и вероятно и следващата година. Той е номер едно както в облеклото, така и в бижутерията. Като цветови варианти в колекциите се срещат розово, бяло, зелено. Дори вечно модерното черно не се използва самостоятелно.

А ето и 10-те най-актуални модни тренда според модните списания през тази година:

десетте най-актуални модни тенденции в дамската мода през тази година

Популярни публикации от този блог

Дамската мода при дългите поли този сезон

Дамска мода и евтини чанти за жени

Модни тенденции - панталонът в дамския гардероб