Дамската мода и модерните цветове през лятото

Дамска мода: Ярки, забавни и щури са модерните цветове през лятото

Свежите нюанси набират преднина и навлизат в гардеоба и на жените в по-зряла възрас. Всички комбинации помежду им са позволени, дори и най-странните. Единственото което се иска е малко смелост да ги носим и богато въображение, за да експериментиаме на воля. Има и някои правила, с които е добре да се съобразим, за да сме в крак с дамската мода, защото линията между артистичното и кичозното е много тънка. Когато става дума за ярки цветове никога не бива да преминаваме извън добрия тон, защото тогава резултатите никак няма да бъдат приятни.

Неоновата дамска мода е много подходяща за лятото и не само за ваканцията на морския бряг. С ярки дрехи спокойно може да отидете на работа на разходка или на пазар. Повечето дамски чанти тип "пазарска торба" са изработени именно в такива сигнални цветове този сезон. Всички неонови цветове са актуални този сезон и са изключително подходящи. Можете да носите сигнално жълто и оранжево, натрапчиво зелено, а също така розово, синьо и лилаво, които се забележими отдалеч.

Когато избирате дрехи в крещящи багри винаги се съобразявайте с кройките. Най-удачно и безопасно е да заложите на семпли кройки тъй като яркият цвят е достатъчно притегателен, за да си позволите по роклята или блузата да имате екстравагантни допълнения.Колкото по-изчистен е моделът откъм детайли, толкова по-добре. За сметка на това може да търсите по-интересни детайли от гледна точка на разкрояването. Много подходящи са рокли с трапецовиде силует от 70-те години. Но трябва да имате и подходяща фигура. А може да комбинирате права пола с блуза в контрастен цвят и връхна дреха в трети нюанс. Второто правило засяга комбибации между различните цветове. Никога не използвайте повече от четири цвята едновременно по себе си. А най-добрият вариант е да бъдат два или три. Така няма опасност да се превърнете в екзотична птица. И винаги търсете контрас между различните цветове, а не близки нюанси. Ако например сте избрали рокля в един цвят, то нека обувките и чантата ви бъдат в шокиращо друг цвят, а не в същата тоналност. При повече смелост дори можете да заложите на обувки и чанта в различни цветове. Бъдете свежи.

Дамската мода това лято повелява и жените в панталони да се забелязват отдалеч. Модерни през летните месеци ще бъдат цветните панталони тип "цигара". Ще се носят модели в : жълто, розово, оранжево, зелено, тюркоазено, прасковено и малиново. Могат да се комбинират както с ризи така и с тениски. Добър вариант е бялото с което никога няма да сбъркате съчетавайки го с ярки панталони. Само трябва да внимавате с модела - не са подходящи само романтични ризи с обемни ръкави. Този тип панталони предполагат спортен тип визия.

Популярни публикации от този блог

Дамската мода при дългите поли този сезон

Дамска мода и евтини чанти за жени

Модни тенденции - панталонът в дамския гардероб