Дамската мода при дългите поли този сезон

Модата при дългите поли и съвети как да изберем подходящата пола за нашата фигура


Дългите поли са били модни много пъти през историята на модата, но всеки път те се завръщаха с обрат - свеж и неочакван за модистите. Този сезон дългите поли се предлагат в разнообразие от ярки цветове - синьо, зелено, тюркоаз, малини, червено, както и неутралните, като черно и бяло и пастелни цветове и на принтове - диви щампи, леопардови ивици, флорални мотиви и др. Дизайнът на макси полите също е различен - нагънати, драпирани, с харбалета, асиметрични, прави и т.н.

Как да изберем удобна дълга пола подходяща за нашата фигура?

Дългата пола е доста гъвкава дреха. Страхотно е, че за всеки има подходяща кройка. Ако изберете правилният модел може да прикриете проблемните женски зони и да подчертаете само красивите линии (зоните, които желаете).


модата при дългите поли


*Високите, елегантни дами, които искат да изглеждат по-ниски, трябва да изберат дълга пола в два цвята, отделени с хоризонтална линия. Ниски обувки, болеро или късо сако също ще ви помогнат да създадете по-нисък силует.

*Дребните жени трябва да се съсредоточат върху полите с дължина на етажи съчетани с плътно прилепнали горнища с V-образни
деколтета и високи токове, за да се удължи силуета им. Въпреки това, би било разумно да стоят настрани от щампите и воалите, тъй като те са склонни да правят фигурата да изглежда по-ниска.

*Слабите момичета могат да се опитат най-модерния дизайн при дългите поли - плисираните поли. Но пълни жени трябва да избягват тези модели. Момичетата с излишни килограми трябва също да бъдат внимателни, с прилепналите дълги поли от плътни тъкани, тъй като те ще изглеждат по-едри и акцентират области, които биха желали да се скрият.

*Към дамите с големи гърди и / или широки рамене, съвета е да пробват дълги поли с висока цепка, която да балансира фигурата.
За да се подчертае плоския и стегнат корем жените трябва да носят дълга пола с висока талия, която изглежда добре с високи токчета. Дългата пола помага да скриете несъвършените крака. Тъмният цвят при дългите поли помага също така да се създаде илюзията за по-тънък силует в областта на бедрата и дупето.

Каква е модата при съчетаването на дългата пола


Както вече споменахме дългите поли са доста разнообразни и интересни и могат да бъдат чудесни за създаване на различен на външен вид - от романтично излъчване до бизнес тоалет (ако не трябва да се придържаме към офис костюми и бели ризи, разбира се).

съчетания с дълги поли


Дълга пола с блуза и добре скроено късо сако е добър класически ансамбъл.
Прилепнало бюстие със светло лятно яке и дълга пола ще изглеждат перфектно за почивка.
При по-хладно време би било разумно да се носи дълга пола от по-леки материи като коприна или шифон с кожено яке или плетена жилетка.
Тесните и прави поли могат да се комбинират както с прилепнали така и със свободните горни дрехи, докато обемните дълги поли изглеждат най-добре с прилепнали блузи или бюстиета.
Дългите поли с принтове трябва да се съчетават с едноцветни горнища, а едноцветните поли, могат да бъдат носени с многоцветни, на принтове или едноцветни горнища.
Дългите поли не изглеждат добре, когато се комбинират с дълги жилетки и сака - така пропорциите на фигурата се заличават.

плисирана дълга пола


Големи пръстени и гривни са идеално допълнение на дълги поли и рокли в идеалния. Етно бижутата могат да създадат ярък изглед, а широкият колан акцентира върху корема.
Шапките с широка периферия служат като прекрасни щрихи на един вид въз основа на дългата пола.
Обувките, които ще се носят с дълга пола могат да бъдат различни: ниски балеринки, високи токове, еспадрили, спортни и т.н. Всичко зависи от вида, който искате да създадете и с който да впечатлявате околните.

Популярни публикации от този блог

Дамска мода и евтини чанти за жени

Дамска мода: Флоралните мотиви са хит през пролетта